Vælg en side

Bliv fodbolddommer

Sådan bliver du fodbolddommer.

1) Man skal gennemgå et kursus og herefter op til en teoretisk prøve, der afvikles som en online digital test.  De fleste kurser afvikles over 2 week ends, hvor man gennemgår teorien (fodboldloven) den første week end dvs. både lørdag og søndag. Den efterfølgende week end bruges hele lørdagen på en praktisk del her under også udendørs aktiviteter. Den digitale prøve afvikles  om søndagen og varer ca 1 time. Du skal være opmærksom på, at det koster ca. 2000 kr at deltage i et kursus, men måske vil din lokale boldklub finansiere det

2) Det er DBU og DBUs lokalunioner, der er ansvarlige for denne uddannelse. Lokalunionerne udbyder regelmæssigt disse kurser. I sommerferien afvikles der også minimum, hvor unge mellem 15 – 20 år på en uge kan deltage i det ovennævnte kursus. På de forskellige lokalunioners hjemmesider kan man søge efter hvornår næstedommerkursus finder sted.

Her under finder du links til lokalunionerne.

DBUJylland    DBUFyn   DBUSjælland   DBULollandFalster   DBUKøbenhavn   DBUBornholm

Når du har bestået prøven og skal til at virke som, dommer vil vi varmt anbefale dig at du indmelder dig i din lokale dommerklub, der ud over at du får et  sæt dommertøj til særpris , vil de kunne hjælpe dig med en række praktiske spørgsmål.

Hvis du ikke ved, hvor du finder den lokale dommerklub, kan du maile til: kommunikation@danskefodbolddommere.dk