Er overskriften for vintertræningen i FFK. Hvor der startes med fysisk træning under ledelse af Jonas Bøgelund, der i løbet af en lille time nok skal sørge for at få pulsen op – ikke alene på sig selv, men på alle fremmødte og det op til flere gange i løbet af træningspasset.

 

Andre dommere vælger den friske luft og tager en løbetur i området stedet, og får så på den måde trænet konditionen.

Når pulsen går op – er det ikke altid at man bevarer hovedet tilstrækkeligt koldt.

Erfarede den ene af vore  rutinerede Albaniserie dommere under denne aftens vintertræning

Efter et velfortjent bad mødes man i klublokalerne hos B 1913, der velvilligt lægger lokaler til, og her starter også det mere sociale samvær. Hvor første punkt på dagsordenen er det Amerikanske lotteri.  Hvor overskuddet i øvrigt går til at dække en del af udgifterne til afslutningen på vintertræningen, der slutter midt i marts med spisning m.m.

 

Mens Kent Bøgelund klarer fremmødestatistikken – gør man klar til at få vindernumrene bekendtgjort

Herefter kommer 3. del, hvor teorien for alvor bringes på banen. Det kan være i form af spørgsmål med cases, der skal løses, som man kan arbejde med alene, parvis eller i grupper. Det kan også være videoklip, der skal analyseres og vurderes.

Alt i alt en aften hvor sædvanligvis en 30 – 40 dommere – har fået motioneret både krop og hjerne samt hygget sig i selskab med gode kollegaer i dommerklubbens regi.