Kære fodbolddommer

Som du måske har set hen over weekenden, har DFU udtalt sig til Ekstra Bladet omkring vores syn på dommersituationen. Hvis ikke kan du læse de to artikler ved at klikke på de 2 links.

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/kaos-foer-stormoede-naegter-at-blive-klappet-op/9158219?ref=app&os=ios

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/bombe-under-dansk-fodbold-mangler-hundredvis-af-dommere/9158220

Dette har vi gjort i lyset af, at vi ikke oplever nogen form for fremskridt i vores dialog med DBU´s Breddeudvalg med Bent Clausen i spidsen. Vi har et ønske om at synligøre for omverden de enorme udfordringer, vi står overfor, og ikke mindst hvordan ansvarsforholdet er DBU og DFU imellem.

Rundt i landet oplever vi rigtig mange gode løsninger på hverdagens udfordringer i lokalunionerne, hvor øjnene er rettede mod konstruktive løsninger til glæde for alle parter. Oplevelsen er dog en helt anden, når det kommer til de nationale løsninger, hvor den politiske ideologi står over de praktiske løsninger.

Du kan læse hele nyhedsbrevet ved at klikke her: Info til fodbolddommerne Marts 2022