Super aftale indgået for de indrangerede dommere i kvindeligaen.

DFU og de indrangerede dommere i kvindeligaen er stolte over den nye aftale, som er indgået med Kvindedivisions Foreningen og DBU.
Det er en stolt Formand for DFU, Kim Hansen, der sammen med talsmanden for de indrangerede kvindeligadommere Frida Mia Klarlund, nu kan offentliggøre den nye aftale, som er væsentligt forbedret økonomisk. Det indebærer bl.a. markant højere honorarer for alle dommerne og linjedommerne, samt en større stigning i de kommende år lavet på en trappemodel.
F.eks. stiger en indrangeret kvindeligadommer fra 660,- kr. pr. kamp til 1400,- pr. kamp i sæson 2021/2022. Der er også flotte stigninger til linjedommerne og 4. dommerne.

Som de fleste har lagt mærke til, så er det nu muligt at se Gjensidige Kvindeliga på NENT Groups kanaler de næste tre år (TV3sport og www.viaplay.dk). Her vil det udelukkende være kvindelige elitedommere, som påsættes både Gjensidige Ligaen og Kvinde 1. division. Hvor det ikke kan lade sig gøre, vil herre elitedommere blive påsat de resterende opgaver. Dette gælder både for dommerne og linjedommerne.

Forhandlingerne har holdt hårdt, men altid i god ro og orden. Vi sender en stor tak til repræsentanterne for Kvindedivisionen og DBU, der hele tiden havde det samlede mål for øje. For alles bedste lykkedes det at forbedre forholdene og hæve standarden for dommerne, så det modsvarer klubbernes forventninger og niveau.
DFU og de indrangerede kvindeligadommere glæder sig over det positive resultat af forhandlingerne, og glæder sig til at følge den flotte udvikling på klubsiden såvel som på dommersiden.