Vil du være med til at præge forholdene for landets fodbolddommere?

Jobbeskrivelsen:

I sidste ende er det landets 23 dommerklubbers delegerede, der sammensætter bestyrelsen i Dansk Fodbolddommer Union.

Derfor er der heller ingen klare kriterier for, hvordan de ideelle kandidaters C.V. ser ud. Bestyrelsen er i dag sammensat ud fra en bred karrieremæssig baggrund, såvel som vi geografisk er spredt ud over landkortet.Du vil blive en del af fodbolddommernes øverste organ, så nogle af de vigtigste kriterier må dog være, at du er klar til at brænde igennem for de danske fodbolddommere og klubber, arbejde for resultater, og ville kompromisernes kunst, når alle ikke er helt enige. Både internt dommerklubberne imellem såvel som i forhold til vores samarbejdspartnere.

Du kan læse / downloade den fulde tekst i jobopslaget her: jobopslag 

Skulle du have spørgsmål, eller ønsker du en uddybning af ovenstående, kan du skrive til bestyrelsen her: naestformand@danskefodbolddommere.dk

Kunne ovenstående have din interesse, beder vi dig sende os en ”ansøgning”. For at kunne blive betragtet som en del af bestyrelsens afsøgning af kandidater, er ansøgningsfristen 31. maj. Ansøgningen sendes til: sekretaer@danskefodbolddommere.dk