Vælg en side

Danske Fodbolddommere fortsætter med Diadora som tøjsponsor.

 

 

De danske fodboldommere  fortsætter med at dømme i Diadora-tøj. Den nuværende bredde-aftale udløber 30 juni 2019, men nu forlænges aftalen for bredde og elite dommere indtil sommeren 2022. Det er med stor tilfredshed, at vi har forlænget vores tøjaftale med Diadora. Det er et partnerskab, som både omfatter elite- og breddedommerne og understøtter vores værdier om at skabe et fællesskab på tværs af elite- og breddedommerne i DFU, og konkret i denne aftale på tøjsiden, siger Nicolai Nielsen, næstformand i Danske Fodbolddommere.

I forhold til den nye aftale, er vi rigtig glade for, at vi kan fortsætte med at dømme i det nuværende design. Det vil sige, at både elite- og breddedommerne dømmer i nuværende design i hele aftalens løbetid, slutter Nicolai Nielsen.

Læse mere om køb af dommertøj her: https://danskefodbolddommere.dk/dommerinfo/dommerbeklaedning/