Calus Bo Larsen

development-manager på dommer-området

25-06-2018

Claus Bo Larsen er tilbage igen i dansk fodbold.

Claus Bo Larsen er tilbage i dansk fodbold, i det han er ansat som development-manager på dommer-området. En deltidsstilling hvor han skal arbejde med og for de 13 Superligadommere. 

Efter en lang karriere som international topdommer, fortsatte Claus Bo karrieren som udvikler, og var ligeledes i en kortere periode formand for dommergruppen, men trak sig fra dette, da det simpelthen var for tidskrævende i forhold til det civile job.

Glædeligt at der nu igen er skabt mulighed for, at Claus Bo kan bringe den viden har har om dommergerningen på højeste plan videre, så vi forhåbentlig igen får danske dommere på øverste hylde hos UEFA / FIFA.

Du kan læse mere på DBUs hjemmeside.