Nyt fra IFAB – Lovændringer 18/19

IFAB der administrerer The Law har i slutningen af april udsendt det årlige cirkulære , med information om de ændringer der vil være i den kommende udgave af lovbogen. I modsætning til de 2 foregående år vil der ikke være mange ændringer man skal indstille sig på som spiller og dommer. Et af de mere kuriøse er, at man ved indkast ikke mere med hvile på det ene eller begge knæ. Du kan læse cirkulæret herder administrerer The Law har i slutningen af april udsendt det årlige cirkulære , med information om de ændringer der vil være i den kommende udgave af lovbogen. I modsætning til de 2 foregående år vil der ikke være mange ændringer man skal indstille sig på som spiller og dommer. Et af de mere kuriøse er, at man ved indkast ikke mere må hvile på det ene eller begge knæ. 135741_220418_Circular_13_2018_v1.0_EN